VIPPER OG BRYN

Vipper og bryn virker kanskje som en veldig liten del av et uttrykk, men hvor små forandringer kan gjøre hele forskjellen! Vi tilbyr alle typer vippeextensions og vippeløft. Få flotte vipper og bryn hos en av våre dyktige spesialister.

NYHET - BRYNSLAMINERING (BROW LAMINATION)

En innovativ teknikk innen brynstyling som allerede er blitt veldig populær i hele verden.

Brynslaminering er i utgangspunktet en perm for brynene, da det gir dem en fast, fyldig form i en lengre periode.

Hvis du har hår gjennom hele brynet, men ikke fylden eller formen du ønsker deg, så kan brynslaminering veldig enkelt fikse det. Det er lite strev med det, det ser naturlig ut og du kan selv bestemme hvor fluffy du vil børste de opp fra dag til dag.

I stedet for krøller bruker vi en spesiell lotion, keratin og noen flere produkter slik at håret holder seg børstet og løftet oppover i 3-6 uker. Brynslaminering gir resultat av mer fyldige, velstelte bryn som er lette å style.

Hvis du synes at microblading høreslitt for skremmende ut, kan brynslaminering kanskje være det perfekte kompromisset.

Pris 850,- (med farge)

Pris 750,- (uten farge)

VIPPEEXTENSIONS

Vippeextensions er en spennende behandling for å skape lengre, tykkere, mer bøyde og mer bedårende øyevipper. Vippene er syntetisk fremstilt og limes langs vippehårene.  De er resistente mot vann, vannbaserte rensemidler, varme, basseng (klor) luftfuktighet og kontaktlinser. Variable lengder, bøy og tykkelse er tilgjengelige for en look tilpasset dine spesifikke behov og stil. Når man først har prøvd vippeextension ønsker man å beholde sine drømmevipper. Dette gjøres ved at man kommer til en påfyll ca hver 2- 4 uke. Dersom du har bare 30% av vippeextensions igjen må du bestille et nytt sett.

 

HVOR LENGE VARER VIPPEEXTENSIONS

De sitter ofte helt til din egen øyenvipp faller av (med extensionvippen på). Du kan også oppleve at kun vippeextensions faller av uten dine naturlige vipper, og det skjer som oftest på grunn av overbelasting. Alle hår på kroppen følger sin egen vekstsyklus, og vokser til en «forhåndsprogrammert» lengde.  Hver dag mister man 1-5 vipper pr. øye.

I noen perioder vil man oppleve at vippene varer lenge, og i andre perioder faller de raskt av.

Vi mennesker har også røyteperioder, og da kan du oppleve at vippene faller av raskere enn ellers.

Fet hud kan gjøre at limet sitter dårligere, og det samme skjer om du lar være å vaske vippene. Olje, fett og svette fører til at extensionvippene sklir av den naturlige vippen. I tillegg kan det oppstå infeksjoner om du ikke holder vippene rene.

Du har mellom 90-120 naturlige vipper per øye (på øvre øyelokk). Hver dag mister du mellom 1-5 vipper, i gjennomsnitt 3 vipper per dag. Du mister altså ca. 21 vipper pr. øye pr. uke. Etter 2 uker har du mistet 42 vipper og etter 3 uker har du mistet 63 vipper pr. øye! Da kan du selv regne ut hvor ofte du bør komme og ta etterfyll.

 

HVORFOR RENSE VIPPEEXTENSIONS?

Det er veldig viktig at vippene er fri for oljer, make-up rester og annet smuss for at limet skal sitte så godt som mulig. Du vil alltid oppleve
bedre holdbarhet på extensionet dersom vippene er grundig rengjort hver dag. Hvis du ikke har en antibakteriell vippeshampoo, så er det viktig å
begynne nå.

Vippene fungerer som en skittsamler for øynene, slik at øynene våres ikke blir utsatt for div smuss og skader. Med vippe extensions vil den fange desto mer smuss, siden vippene nå er lengre og fyldigere, og det vil være det perfekte grobunn for bakterier langs vippekanten. Oljer fra hudens porer gjør at limet løses opp, så alle typer vipper skal renses hver dag for bedre hygiene og holdbarhet.

 

FØR BEHANDLING

Det viktigste du må gjøre før behandling er å fjerne all sminke og vaske øynene og vippene dine. Noen maskaraer inneholder olje som kan forhindre vippe extension å feste seg skikkelig. Derfor er det viktig at du fjerner ALL sminke på øynene og bruker en sminkefjerner som er fri for olje. Det er også lurt å ikke bruke noen oljebaserte produkter rundt øynene de siste 48 timene før behandlingen din.

 

VEDLIKEHOLDSINFORMASJON

1. De første ca. 24 timene anbefaler vi å unngå vann og damp på vippene, dvs. at man ikke lar vann renne over vippene, og ikke noen varm damp fra for eksempel dusj, sauna ol.
2. Ikke bruk BL mascara før etter ca. 24 timer.
3. Ikke legg oljebaserte produkter nær øynene, som for eksempel øyeserum, øyekremer o.l
4. Unngå oljebaserte produkter på og nær vippene, da disse vil svekke bindingen av limet, for eksempel oljebaserte
serum, mascaraer, eyelinere o.l
5. Etter 24 timer skal man vaske øynene og vippene hver dag med oljefri rens/ vippeshampoo
6. Bruker man øye make-up, skal dette renses bort med en oljefri rens hver dag.
7. Forsiktig når du tar deg til øynene, det kan oppstå en mekanisk slitasje og kunstvippene gnis av pga. friksjon.
8. Vippene slites fortere av på den siden man sover, noen påstår at silketrekk på puten hjelper.
9. Børste vippene hver dag. Det vil bidra med å holde dem pent separert.
10. Være nøye med å komme jevnlig inn til refill (ca. hver 2-3 uke).

 

REKLAMASJON 

Reklamasjoner og tilbakemeldinger er noe vi prioriterer. Dersom du har en reklamasjon ønsker vi deg inn i klinikken så fort som mulig.
Du har rett til reklamasjon dersom du tar kontakt med oss innen 4 dager, senest 1 uke. Du vil da bli satt opp på første ledige time og få satt på nye vippeextensions.

Det er ingen profesjonelle vippeteknikere som bevisst gjør et slikt arbeid at vippeextensions faller av etter noen få dager, så det er utrolig viktig at du som kunde gir beskjed med én gang dette skjer. Venter du 1-2 uker med å gi beskjed, så mister du retten til reklamasjon. For at en vippetekniker skal kunne bedømme og se hva som har hendt, så må du inn på time så kjapt som mulig. Kommer du tilbake etter 2 uker, så er det umulig for din vippetekniker å vite om det er limen eller noe du som kunde har gjort som gjør at vippeextensions har falt av.
Dersom en kunde kom fra en annen salong og fikk påfyll hos oss, vil reklamasjon ikke gjelde. Du har rett til reklamasjon kun når du har 100% vippeextensions laget av oss.
Det er ikke mulighet å få penger tilbake etter behandling. Vi kan rette opp i eventuelle feil uten kostnad evt. tilby deg ny behandling. Det vil si: ingen mulighet for krav om penger tilbake.

 

HAR DU TATT VIPPELØFT IKKE SÅ LENGE SIDEN?

Dersom du har tatt vippeløft for en liten stund siden og nå ønsker du å få vippeextensions bør du vente minst 3-4 uker etter vippeløft behandling. Hvorfor? Vippene er ofte mer krølette og har mistet sin naturlig retning, noe som gjør det veldig vanskelig for oss å lage finne vippeextensions. Derfor må vi vente noen uker til vippene er i en bedre tilstand og vokser mer rett ut.

Klassisk Vippeextensions

Dette er den vanligste måten å legge vipper på. Her blir det festet en vipp per vipp. Det finnes et bredt valg av tykkelser, lengder, form og farger.
Man kan enkelt velge helt selv om man vil ha et naturlig resultat eller et mer dramatisk resultat. Vippene blir tilpasset hver enkelt kunde for riktig lengde, tykkelse og fasong. Man får ikke mer vipper ved å legge single, men man får helt sorte vipper og med en tykkere vipp får du en god del mer fylde. Behandling tid tar ca 1,5 – 2 timer.
Pris – 1450,-

Mix Vippeextensions

Her legges en kombinasjon av klassiske vipper for lengde, og volume vipper for fylde. Vår vippetekniker tar alltid hensyn til naturvippene for å bevare helsen til hvert enkelt hår, slik at du skal ha sterke, lange og fyldige naturhår gjennom hele perioden du ønsker å ha vippeextensions.
Dette er en flott behandling for deg som ønsker å mer fylde, men å enda den flotte definisjonen klassiske vipper skaper.

Pris – 1690,-

Volume Vippeextensions

Volume eller 2D/3D/4D vippe extensions er lettere og fyldigere enn den klassiske metoden. Volume vippeextensions limer flere falske øyenvipper på en øyenvipp, som gir ytterligere volum. Denne metoden bruker også tynnere og mykere falske øyenvipper, som føles som dine egne. Denne teknikken startet i Russland og har tatt vippe extensions videre til et nytt nivå.

Pris – 1850,-

VIPPELØFT

Alle elsker vi å ha lange vakre vipper! Vippe-ekstensions kan være en suveren løsning for noen, mens Vippeløft er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum. Vippeløft er en naturlig behandling som gir lengde, volum og løft til dine naturlige vipper. Det er en ny teknologi hvor et silikonskjold legges på øyelokket og vippene bøyes over dette når vi påfører en gel som forsiktig løfter og retter ut vippene uten å gi krøll eller krus. Du behøver ingen maskara, vippeløft gir et naturlig åpent og strålende blikk. Behandlingen tar mellom 45 og 60 minutter og varer opp til 8 uker avhengig av lengde og kvalitet på dine naturlige vipper. Du kan få velge om du vil ha behandlingen med eller uten farge.

BRYNSTYLING MED HENNA PRODUKTER

En ny æra i øyenbryn farging og design!

 

Henna er flott alternativ til farging av øyenbryn uten amoniakk og ingen hydrogenperoksid er nødvendig for å behandle fargen. Henna er en busk fra planteslekten. Dette naturlige produktet har i mange land blitt brukt til kosmetiske formål. De fargede hårene beholder fargen i opptil 6 uker, og du får også en fantastisk hudfarge effekt i opptil 2 uke.

Henna er ikke bare en måte å farge brynene på, det tar også vare på hårstrukturen, gjenoppretter og akselererer veksten på brynene.

 

Vurderer du å ta microblading men er usikker på det?
Da anbefaler vi å prøve brynstyling med Henna produkter. Denne behandlingen inkl. konsultasjon, farging og forming av bryn. Vi måler og finner den perfekte formen til dine bryn ut ifra ansiktsform på samme måte som vi gjør det når vi skal utføre microblading.
Denne behandlingen gjør det enklere for deg å kunne forestille hvordan microblading passet til deg.
Før hver behandling vi bruker god tid for samtalen med kunde sånn at vi kan oppnå best mulig resultat sammen.
Det er verdt å prøve brynstyling med Henna produkter!

Priser

Klassisk vippeextensions – 1450,-
Volume vippeextensions – 1850,-
Mix vippeextensions – 1690,-
Vippeløft m/farge – 950,-
Vippeløft u/farge – 850,-

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn – 790,-

Brynstyling og vippeløft – 1190,-
Henna Brows – 820,-
Brynstyling – 629,-

Brow Lamination med farge – 890,-

Brow Lamination uten farge – 820,-

Flere priser og timer finner du på online booking – Susoft Booking