VIPPER OG BRYN

Vipper og bryn virker kanskje som en veldig liten del av et uttrykk, men hvor små forandringer kan gjøre hele forskjellen! Vi tilbyr alle typer vippeextensions og vippeløft. Få flotte vipper og bryn hos en av våre dyktige spesialister.

NYHET - BRYNSLAMINERING (BROW LAMINATION)

En innovativ teknikk innen brynstyling som allerede er blitt veldig populær i hele verden.

Brynslaminering er i utgangspunktet en perm for brynene, da det gir dem en fast, fyldig form i en lengre periode.

Hvis du har hår gjennom hele brynet, men ikke fylden eller formen du ønsker deg, så kan brynslaminering veldig enkelt fikse det. Det er lite strev med det, det ser naturlig ut og du kan selv bestemme hvor fluffy du vil børste de opp fra dag til dag.

I stedet for krøller bruker vi en spesiell lotion, keratin og noen flere produkter slik at håret holder seg børstet og løftet oppover i omtrent seks uker. Brynslaminering gir resultat av mer fyldige, velstelte bryn som er lette å style.

Hvis du synes at microblading høreslitt for skremmende ut, kan brynslaminering kanskje være det perfekte kompromisset.

Pris 850,- (med farge)

Pris 750,- (uten farge)

VIPPEEXTENSIONS

Vippeextensions er en spennende behandling for å skape lengre, tykkere, mer bøyde og mer bedårende øyevipper. Vippene er syntetisk fremstilt og limes langs vippehårene én og én. Vippeextensions varer opptil 2måneder. De er resistente mot vann, vannbaserte rensemidler, varme, basseng (klor) luftfuktighet og kontaktlinser. Variable lengder, bøy, tykkelse og farger er tilgjengelige for en look tilpasset dine spesifikke behov og stil. Når man først har prøvd vippeextension ønsker man å beholde sine drømmevipper. Dette gjøres ved at man kommer til en påfyll ca hver 2.- 4. uke.

 

OBS! Det viktigste du må gjøre før behandling er å fjerne all sminke og vaske øynene og vippene dine. Noen maskaraer inneholder olje som kan forhindre vippe extension å feste seg skikkelig. Derfor er det viktig at du fjerner ALL sminke på øynene og bruker en sminkefjerner som er fri for olje. Det er også lurt å ikke bruke noen oljebaserte produkter rundt øynene de siste 48 timene før behandlingen din.

Klassisk Vippeextensions

Dette er den vanligste måten å legge vipper på. Her blir det festet en vipp per vipp. Det finnes et bredt valg av tykkelser, lengder, form og farger.
Man kan enkelt velge helt selv om man vil ha et naturlig resultat eller et mer dramatisk resultat. Vippene blir tilpasset hver enkelt kunde for riktig lengde, tykkelse og fasong. Man får ikke mer vipper ved å legge single, men man får helt sorte vipper og med en tykkere vipp får du en god del mer fylde. Behandling tid tar ca 1,5 – 2 timer.
Pris – 1250,-

Mix Vippeextensions

Her legges en kombinasjon av klassiske vipper for lengde, og volume vipper for fylde. Vår vippetekniker tar alltid hensyn til naturvippene for å bevare helsen til hvert enkelt hår, slik at du skal ha sterke, lange og fyldige naturhår gjennom hele perioden du ønsker å ha vippeextensions.
Dette er en flott behandling for deg som ønsker å mer fylde, men å enda den flotte definisjonen klassiske vipper skaper.

Pris – 1450,-

Volume Vippeextensions

Volume eller 2D/3D/4D vippe extensions er lettere og fyldigere enn den klassiske metoden. Volume vippeextensions limer flere falske øyenvipper på en øyenvipp, som gir ytterligere volum. Denne metoden bruker også tynnere og mykere falske øyenvipper, som føles som dine egne. Denne teknikken startet i Russland og har tatt vippe extensions videre til et nytt nivå.

Pris – 1650,-

VIPPELØFT

Alle elsker vi å ha lange vakre vipper! Vippe-ekstensions kan være en suveren løsning for noen, mens Vippeløft er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum. Vippeløft er en naturlig behandling som gir lengde, volum og løft til dine naturlige vipper. Det er en ny teknologi hvor et silikonskjold legges på øyelokket og vippene bøyes over dette når vi påfører en gel som forsiktig løfter og retter ut vippene uten å gi krøll eller krus. Du behøver ingen maskara, vippeløft gir et naturlig åpent og strålende blikk. Behandlingen tar mellom 45 og 60 minutter og varer opp til 8 uker avhengig av lengde og kvalitet på dine naturlige vipper. Du kan få velge om du vil ha behandlingen med eller uten farge.

BRYNSTYLING MED HENNA PRODUKTER

En ny æra i øyenbryn farging og design!

 

Henna er flott alternativ til farging av øyenbryn uten amoniakk og ingen hydrogenperoksid er nødvendig for å behandle fargen. Henna er en busk fra planteslekten. Dette naturlige produktet har i mange land blitt brukt til kosmetiske formål. De fargede hårene beholder fargen i opptil 6 uker, og du får også en fantastisk hudfarge effekt i opptil 2 uke.

Henna er ikke bare en måte å farge brynene på, det tar også vare på hårstrukturen, gjenoppretter og akselererer veksten på brynene.

 

Vurderer du å ta microblading men er usikker på det?
Da anbefaler vi å prøve brynstyling med Henna produkter. Denne behandlingen inkl. konsultasjon, farging og forming av bryn. Vi måler og finner den perfekte formen til dine bryn ut ifra ansiktsform på samme måte som vi gjør det når vi skal utføre microblading.
Denne behandlingen gjør det enklere for deg å kunne forestille hvordan microblading passet til deg.
Før hver behandling vi bruker god tid for samtalen med kunde sånn at vi kan oppnå best mulig resultat sammen.
Det er verdt å prøve brynstyling med Henna produkter!

Priser

Klassisk vippeextensions – 1250,-
Volume vippeextensions – 1650,-
Mix vippeextensions – 1450,-
Vippeløft m/farge – 890,-
Vippeløft u/farge – 790,-

Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn – 650,-

Brynstyling og vippeløft – 1190,-
Henna Brows – 720,-
Brynstyling – 550,-

Brow Lamination med farge – 850,-

Brow Lamination uten farge – 750,-

Flere timer finner du på online booking – Susoft Booking