Spa behandling

Spa Behandling

Hos WellMed kan du også nyte herlige spa-behandlinger. Her får du muligheten til å senke skuldrene og glemme hverdagens stress. Når du roer ned med spa og kroppspleie, kjenner du at energien igjen kommer tilbake i en sliten kropp. Ta en pause i hverdagen, unn deg et opphold hos oss som stimulerer alle sanser, og gir deg en opplevelse fra topp til tå. Spa behandling er en opplevelse alle er glad i!

BACK RELAXATION – 45 min
750,-

Etter en rensende scrub og en avslappende marine leire-maske får du en deilig avsluttende massasje. Litt etter litt lindres muskelspenninger i nakke, rygg og skuldre.

BODY RITUAL/NYBAKT
950,-

En meget effektiv og avslappende behandling. God kroppspeeling med mineralsalt og varm olje etterfølges av en kremet og deilig innpakning. Mens du nyter innpakkingen får du nakke- og hodebunnsmassasje. Energigivende, utrensende, remineraliserende og beroligende. Intensiv næring og fuktighet gjør at huden beskyttes mot miljøpåvirkning og oppnår ny friskhet og fuktighet.

SHAPE & LIFT / lår
890,-

Vi bruker oppstrammende, figurformende og fuktighetsgivende Laminaria alger fra Bretagne, som er anerkjente for sine sterke slankende egenskaper. Mineraler og sporelemeqnter booster kroppens forbrenning som resulterer i en synlig slankere figur. Etter bare én behandling vil du oppnå et synlig forbedret resultat med synlig glattere hud og jevnere hud overflate.