inn

Spa Behandling

Hos WellMed kan du også nyte herlige spa-behandlinger. Her får du muligheten til å senke skuldrene og glemme hverdagens stress. Når du roer ned med spa og kroppspleie, kjenner du at energien igjen kommer tilbake i en sliten kropp. Ta en pause i hverdagen, unn deg et opphold hos oss som stimulerer alle sanser, og gir deg en opplevelse fra topp til tå. Spa behandling er en opplevelse alle er glad i!

BACK RELAXATION – 45 min
600,-

Etter en rensende scrub og en avslappende marine leire-maske får du en deilig avsluttende massasje. Litt etter litt lindres muskelspenninger i nakke, rygg og skuldre.

BODY RITUAL
950,-

En meget effektiv og avslappende behandling. God kroppspeeling med mineralsalt og varm olje etterfølges av en kremet og deilig innpakning. Mens du nyter innpakkingen får du nakke- og hodebunnsmassasje. Energigivende, utrensende, remineraliserende og beroligende. Intensiv næring og fuktighet gjør at huden beskyttes mot miljøpåvirkning og oppnår ny friskhet og fuktighet.

SJOKOLADEMASSASJE – 60 min
950,-

Dette er en spa behandling for velvære og en sann nytelse for både kropp og sjel! Massasje med rennende sjokolade har en sterk stimulerende effekt på produksjonen av endorfiner, har en avslappende og balanserende effekt, stimulerer sansene. Varm sjokolade som masseres over hele kroppen. Sjokoladen gir huden spenst, beskyttelse og binder fuktigheten i huden.

HONNINGMASSASJE – 60 min
950,-

Denne typen av deilig og avslappende massasje stammer fra en gammel tibetansk metode av hudpleie. Den beskytter huden mot aldringsprossesen, og takket være honning kvitter kroppen seg med giftstoffer. Honning massasje anbefales for detox av både huden og kroppens indre. Etter en massasjebehandling, kan man ofte se røde flekker der avfallstoffene aktiveres og renses ut gjennom huden. Denne massasjen er også fin om man føler seg trøtt, trenger å aktivere immunsystemet og den kan hjelpe deg i prosessen med å rette ubalanser i kroppen. Behandlingen bedrer smidigheten, lindrer smerter, øker vitaliteten og gir en behagelig og avslappende opplevelse.

LUKSUS HONNINGMASSASJE – 90 min.
1 290,-

Terapeuten starter med en avgiftende kroppsskrubb hvor skrubben påføres med lette bevegelser, slik at huden blir skrubbet, myk og klar. Det fjerner døde hudceller og gir en myk og smidig hud. Behandlingen avsluttes med en avslappende honningmassasje av hele kroppen, som forbedrer sirkulasjonen og løser opp stive og støle muskler.

SHAPE & LIFT / lår
890,-

Vi bruker oppstrammende, figurformende og fuktighetsgivende produkter fra Frankrike på problemområder. Etter bare én behandling vil du oppnå et synlig forbedret resultat med synlig glattere hud og jevnere hud overflate.

SHAPE & LIFT / fullkropp
1 290,-
Hele kroppen er generøst eksfoliert og dekket med Laminaria alger fra Bretagne, som er anerkjente for sine sterke slankende egenskaper. Mineraler og sporelemeqnter booster kroppens forbrenning som resulterer i en synlig slankere figur.
FOT OG HÅND SPA
750,-

En deilig behandling for hender og føtter, som inneholder peeling, maske, varm parafin og massasje.