Microblading av bryn/Permanent Make-Up

Microblading av bryn

Microblading er en semi-permanent makeup teknikk som ser naturlig ut. Den utføres med micro knivblad for å tilføre pigment i huden og som gir effekten av små hår. Fordi bladet er så tynt, får man laget tynne streker, så tynne at de ser ut som hårstrå. Da lager man små hårstrå i mellom dine egne hår,eller der det skulle vært hår. Fargen matches din egen hudtone og dine naturlige hår for at hårstråene skal blende inn. Rett etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet i løpet av 3 ukers tid.

 • overdreven sebumproduksjon, fet hud
 • sprengte blodkar i ansikt
 • akne hud
 • føflekker
 • keratosis
 • seborrea / dermatitt
 • veldig tørr eller flassende hud
 • andre typer hudproblemer

Et konsultasjonsskjema fylles ut før timen. Denne må leses nøye og skal utelukke eventuelle kontraindikasjoner for behandling.

Brynene vil bli tegnet opp med blyant slik at du får en idé om form. Vi tar et bilde av deg før, under og etter. Ingen ansikt er helt symmetrisk, og man må være realistisk mht. forventninger. Du kan gjerne ta med en bilde til inspirasjon, men vi kan ikke lage en kopi. Formen finner vi sammen utifra ansiktsform, brynsform og hva som vil være ideelt etter dine ønsker.
Vi bruker alltid et sterilt microbladingverktøy og et engangsblad under prosedyren.
Vi benytter EU-regulerte pigmenter av høy kvalitet, spesielt produsert for micropigmentering.

Det anbefales å ta en påfyllstime etter 4-6 uker. Påfyllstime bestilles i tillegg.
Huden leges forskjellig fra person til person og mange kan utvikle usammenhengende områder eller oppleve falming av farge etter første behandling. Det er viktig å forstå at dette som oftest er en todelt prosess og touch up-behandlingen vil fullføre prosedyren, og etter siste helingsperiode vil du kunne se det ferdige resultatet.

I noen tilfeller trenger vi 2 på fyllstimer for optimalt resultat.

Avhengig av hudtype og riktig ettervern kan fargen vare fra 1 år opptil 3 år etter man har fullført første og andre behandlinger. I noen tilfeller må man påberegne refill etter 6 mnd/ 1 år.

Opphopning av pigment, blødning, væsking, etc. kan oppstå fra det åpne såret. I løpet av de første 24 timene ber vi kunden om å vaske huden forsiktig, for å fjerne / forebygge skorper og forurensing fra støvpartikler. Dette bør gjøres ca 1 gang 0,5-1 time de første 24 timene. Du kan bruke varmt vann på en bomullsdott for å hindre uttørking og skorper. Etter rens skal du påføre en krem du får hos behandleren. Ikke få panikk hvis det oppstår tørre flekker eller skorper, dette kan bli korrigert ved påfyll.
2-7 dag etter behandling bør man unngå kontakt med vann!

 • Sol på 1 måned
 • Basseng og sauna på 1 uke
 • Trening på 5 dager
 • Sminke på bryn i 2 uker

I tillegg til microblading er man nødt til å utføre flere ulike teknikker for å både korrigere misfarging av den gamle tatoveringen samt utføre shading.
Her må teknikeren konsultere hvert enkelt tilfelle og tilpasse behandlingen deretter.
Det lønner seg å bestille time til konsultasjon først slik at teknikeren kan fastslå om kunden er kandidat for microblading eller ikke.

Microblading med shading (skyggelegging) innebærer samme prosess som ordinær microblading. I tillegg vil man utføre en tilleggsteknikk der man skyggelegger brynet med en svakere farge som vil skape et mer «sminket» og soft resultat.

Microshading eller POWDER BROWS (ombre brows) er en ren skyggeleggings-teknikk som skaper et pudrete uttrykk. Perfekt for deg som liker et mer naturlig men samtidig«sminket» resultat. Passer også til deg som også har en gammel og svak tatovering fra før. Behandlingen utføres med maskin og er ikke en hårstrå teknikk som microblading.

Med permanent eyeliner kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskre måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes visuelt. Det tar bare et par minutter på å vurdere din øyeform og diskutere bredde og farge preferanser.

OBS! Unngå bruk av vannfast maskara, oljebaserte produkter eller vippeserum 1 uke før behandling!

Eyeliner- Perfekt for deg som:

• reagerer på kosmetikk

• helt eller delvis mangler øyevipper

• bruker eyeliner daglig

• ønsker et mer ”våkent” blikk

• ønsker sterkere konturer

• har nedsatt syn

• er idrettsutøver eller mosjonist

Man vil kunne få midlertidig hevelse som normalt forsvinner etter 1 til 2 dager. De første dagene tilføres huden en spesialkrem for å eliminere skorpedannelse.

Etter tilheling perioden (8-10 dager) vil mye av intensiteten i fargen reduserer med 40-60%, men pigmentet som er i huden kan være lite synlig i opptil 25-30 dager, det er grunnen til at sluttresultatet først synes etter en måneds tid ca.

Vi anbefaler å ta påfyll etter 4-6 uker etter første behandling. Påfyllstimen vil koste i tillegg. Sjekk menyen for prisen.

Tatovering lepper er ideellt for deg som ønsker en flatterende fremheving, korrigering av symmetri, utjevne fargen eller få en liten forstørrelse av leppene.

Lepper tattoveres med både omriss og fyllfarge i samme farge, og her har man uendelige fargemuligheter som kan tilpasses ethvert ønske.
Man sitter igjen med et naturlig og vakkert resultat.

Ved utførelse av permanent make-up på lepper tegner vi først opp en form som kunden er fornøyd med. Ujevnheter i leppekonturen rettes opp, slik at man får et symetrisk og harmonisk resultat. Deretter tilføres huden farge. Prinsippet er som ved tatovering, men vi bruker kun 1 nål og vi har spesialutviklede farger for å få et mer naturlig resultat.

Man vil kunne få midlertidig hevelse som normalt forsvinner etter 1 til 2 dager. De første dagene tilføres huden en spesialkrem for å eliminere skorpedannelse.

Etter tilheling perioden (8-10 dager) vil mye av intensiteten i fargen reduserer med 40-60%, men pigmentet som er i huden kan være lite synlig i opptil 25-30 dager, det er grunnen til at sluttresultatet først synes etter en måneds tid ca.

Vi anbefaler å ta påfyll etter innen 8 uker etter første behandling.

Påfyllstimen koster i tillegg. Sjekk online booking for å se priser.

Klassisk microblading – 3700,-
Microblading med shading – 4 000,-
Powder Brows – 3700,-

Permanent eyeliner oppe – 3500,-

Permanent lepper – 4290,-

Påfyll  fra 1400,-
Påfyll 1 år fra 2400,-

Påfyller fra andre klinikker eller korrigering av gammel PMU – pris etter avtale.

Møter du ikke opp til timen din og har ikke avbestilt innen fristen, vil du bli fakturert for behandlingen i din helhet.

 

**Resultatene kan variere fra person til person, og derfor kan det ikke gis garanti for resultat.