Massasje

Massasje er en av de eldste og mest utbredte komplementære terapiene. Massasje fremmer generell helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Ulike strekke-, tøye- og bløtvevsteknikker utøves for å redusere muskelknuter, anspenthet, stress og tretthet i muskulaturen samt stimulere blodsirkulasjonen. Massasje kan hjelpe med å lindre og å forebygge stress relaterte lidelser som for eksempel hodepine, migrene, svette, hjertebank, søvnløshet, stivhet i muskler og bindevev, fordøyelsesplager mm.

Vår dyktige massasjeterapeut har solid utdanning og 20 års erfaring. Du kan være trygg på at du får en god behandling som passer til dine ønsker og behov.

KLASSISK MASSASJE
60/90/120 min – 790,-/990,-/1 290,-

Klassisk eller Svensk massasje er en dyptgående massasje av hele kroppen som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen er velværende. Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg. Massasjen stimulerer både blod- og lymfesirkulasjon som igjen hjelper kroppen med å bli kvitt avfallstoffer, og man oppnår smidigere og mer elastisk muskulatur. Dette vil naturligvis også redusere muskelsmerter. Massasje kan blant annet fremme velvære, bedre søvnkvalitet og gi mer overskudd.

RYGGMASSASJE
30/50min – 490,-/650,-

Ryggmassasje har som formål å løse opp spenninger i muskulaturen, enten ved en myk og behagelig avslapningsmassasje eller en tøffere og dypere idrettsmassasje – alt etter hva som er formålet med behandlingen.

IDRETTSMASSASJE
60/90/120 min – 890,-/1090,-/1390,-

Denne massasjen er mer energisk og spesifikk. Massasjeterapeuten bruker mange av de samme grepene, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje er egnet for idrettsutøvere og mennesker som driver med vanskelig, fysisk arbeid. Idrettsmassasje kan enten være rehabiliterende eller forberedende. Den rehabiliterende massasjen hjelper med å rehabilitere muskler etter treninger eller langvarig fysisk arbeid. Den forberedende, intensive og dype idrettsmassasjen stimulerer og forsterker muskler, og forbereder musklene til trening.

AROMATERAPI
60/90/120 min – 890,-/1090,-/1390,-

Aromaterapi er en behagelig og avslappende massasje med bruk av svært konsentrerte oljer utvunnet av planter.
Massasjen er forebyggende, styrker immunforsvaret, øker blodsirkulasjonen, forbedrer livskvalitet og kan lindre smerter i kropp og sinn. Aromaterapi forebygger stress, muskelsmerter, hodepine, allergier, eksemer, psoriasis, dårlig hukommelse, depresjon, fordøyelsesplager og mye mer. Aromaen fra oljene har en psykisk avslappende effekt.

KOPPINGMASSASJE
45 min – 600,-

Kopping er massasjen fra innsiden. Det er en metode som benytter undertrykk for å bedre sirkulasjonen i hud og muskulatur. Vakuumeffekten som oppstår bidrar til å øke blodsirkulasjon og til å trekke ut slagstoffer og dårlig energi.

GRAVIDMASSASJE
60 min – 890,-

Massasje kan hjelpe mot mange av de plagene en kan få av at kroppens tyngdepunkt forandrer seg – blandt annet i bekken, rygg og nakke. Massasje øker blodgjennomstrømningen og kan også redusere hevelser i armer og ben. Ømme legger og føtter, som resultat av væskeansamling i kroppen, lindres. Gravidmassasjen virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet.

LYMFEMASSASJE
60/90 min – 690,-/990,-

Lymfemassasje gir gode resultater ved overvekt, store og små arr, operasjonsarr, brannskade arr, insulinputer hos diabetikere, hevelser i armer, mage, rygg, nakke, sete, hofter, lår, legger, føtter. Lymfemassasjen får vannet ut av kroppen, reduserer/fjerner arr, reduserer fettansamlinger, betennelser, cellulite, muskelspenninger, hodepine, migrene og har en positiv effekt på forbrenningen i hele kroppen.

THAI FOTMASSASJE
60 min – 690,-

Det finnes tusenvis av sonepunkter, eller reflekspunkter på føttene. 
De er på størrelse med et knappenålshode, og hvert av dem er relatert til ulike kroppsorganer, funksjoner og -deler. I fotmassasje anvendes det trykk på disse punktene for å stimulere nervesystemet og 
de delene av kroppen de aktuelle punktene representerer. Fotmassasje fremmer avspenning og er en utmerket stressdemper. Ved hjelp av spesielle oljer og myke 
trykk, slapper føttene av og hjelper på kroppens 
energibalanse.

FOTMASSASJE – LEGGER
30 min – 490,-

Føttene dine bærer kroppen din og fortjener oppmerksomhet og omsorg.
Det finnes flere tusen bittesmå reflekspunkter på føttene dine og hver av dem er lenket til andre deler, organer og funksjoner i kroppen din. Når føttene dine får massasje, får disse punktene trykk og med dèt stimulert nervebanene og andre deler av kroppen hvert av disse punktene representerer.
Fotmassasje virker veldig beroligende, avspennende og demper stress. Med god olje, blanding mellom hard og myk massasje og økt blodsirkulasjon i føttene, slapper du godt av og bidrar til å stabiliere kroppens energibalanse.

FOTMASSASJE MED SCRUB
30 min – 590,-

Fotsoneterapimassasje utøves ved å trykke på spesifikke punkter på føttene for å påvirke ulike deler av kroppen. For at huden skal holde seg ung og stram, bør den regelmessig dyprenses.

DORN MASSASJE
60 min – 890,-

Dorn metoden benyttes ofte til å behandle nakke-, rygg-skulder og andre leddproblemer samt at den hjelper til med å forbedre den allmenne kropps- holdningen og helsen. Metoden anses å være veldig effektiv og sikker. Dorn – Metoden benytter myke bevegelser og lette trykk til å korrigere feilstillinger i ledd og ryggrad.

BREUSS MASSASJE
50 min – 890,-

Breuss massasje er en varsom og behagelig ryggradsmassasje som positivt påvirker fleksibiliteten, næringsopptaket og sirkulasjonen i ryggsøylen. Under massasjen strekker terapeuten pasientens ryggsøyle i lengden, dermed vil man gi mellomvirvelskivene tid og mulighet for å fylle seg med væske. Terapeuten bruker mye olje og silkepapir for å få den spesiale avslappende effekten. Samtidig har behandlingen en veldig avslappende effekt både på kroppen og sjel.

BODYFLEX KROPPSBEHANDLING
60 min – 890,-

Det er en type idrettsmassaje (sportmassasje), som innebærer utøvede massasje med strekking og bøying, utført på en massasjebenk. Målet med massasjen er å slappe av muskler, skuldre, sener og leddbånd. Øke muskelelastisiteten og senene og den generelle fleksibiliteten i kroppen, også veilede kroppen og sinnet vekk fra stagnasjon og mild depresjon. Denne typen masasje er egnet både til profesjonelle idrettsutøvere og for folk som ikke er meget aktive.