Massasje

Massasje

Massasje er en av de eldste og mest utbredte komplementære terapiene. Det fremmer generell helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Ulike strekke-, tøye- og bløtvevsteknikker utøves for å redusere muskelknuter, anspenthet, stress og tretthet i muskulaturen samt stimulere blodsirkulasjonen. Deretter massasje kan hjelpe med å lindre og å forebygge stress relaterte lidelser som for eksempel hodepine, migrene, svette, hjertebank, søvnløshet, stivhet i muskler og bindevev, fordøyelsesplager mm.

KLASSISK MASSASJE
60/90min – 850,-/1050,-

Klassisk eller Svensk massasje er en dyptgående massasje av hele kroppen som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen er velværende. Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg. Massasjen stimulerer både blod- og lymfesirkulasjon som igjen hjelper kroppen med å bli kvitt avfallstoffer, og man oppnår smidigere og mer elastisk muskulatur. Dette vil naturligvis også redusere muskelsmerter. Massasje kan blant annet fremme velvære, bedre søvnkvalitet og gi mer overskudd.

RYGGMASSASJE
30/45min – 550,-/690,-

Ryggmassasje har som formål å løse opp spenninger i muskulaturen, enten ved en myk og behagelig avslapningsmassasje eller en tøffere og dypere idrettsmassasje – alt etter hva som er formålet med behandlingen.

AROMATERAPI
60/90 min – 950,-/1150,-

Aromaterapi er en behagelig og avslappende massasje med bruk av svært konsentrerte oljer utvunnet av planter.
Massasjen er forebyggende, styrker immunforsvaret, øker blodsirkulasjonen, forbedrer livskvalitet og kan lindre smerter i kropp og sinn. Aromaterapi forebygger stress, muskelsmerter, hodepine, allergier, eksemer, psoriasis, dårlig hukommelse, depresjon, fordøyelsesplager og mye mer. Aromaen fra oljene har en psykisk avslappende effekt.

HOT STONE MASSASJE
40/70 min – 790,-/1150,-

Det er en beroligende form for massasje, og massasjen med varme steiner er en deilig behandling som gir en fantastisk avspenning av muskulaturen. Steinene varmes opp av varmt vann og plasseres så på spesielle punkter på kroppen. Steinene brukes også til å massere med. Massasjeterapeuten jobber i dybden for å få løst opp alle muskelknuter og stive muskler, og man kan nærmest kjenne hvordan alt stress slipper taket. Varmen fra stenene trekker dypt inn i kroppen og gir en dyp avspenningseffekt. I tillegg så fører varmen til økt sirkulasjon, og kan frigjøre avfallsstoffer fra kroppsvevet.

GRAVIDMASSASJE
60 min – 890,-

Massasje kan hjelpe mot mange av de plagene en kan få av at kroppens tyngdepunkt forandrer seg – blandt annet i bekken, rygg og nakke. Massasje øker blodgjennomstrømningen og kan også redusere hevelser i armer og ben. Ømme legger og føtter, som resultat av væskeansamling i kroppen, lindres. Gravidmassasjen virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet.

FOTMASSASJE – LEGGER
30 min – 490,-

Føttene dine bærer kroppen din og fortjener oppmerksomhet og omsorg.
Det finnes flere tusen bittesmå reflekspunkter på føttene dine og hver av dem er lenket til andre deler, organer og funksjoner i kroppen din. Når føttene dine får massasje, får disse punktene trykk og med dèt stimulert nervebanene og andre deler av kroppen hvert av disse punktene representerer.
Fotmassasje virker veldig beroligende, avspennende og demper stress. Med god olje, blanding mellom hard og myk massasje og økt blodsirkulasjon i føttene, slapper du godt av og bidrar til å stabiliere kroppens energibalanse.

FOTMASSASJE MED SCRUB
30 min – 590,-

Fotsoneterapimassasje utøves ved å trykke på spesifikke punkter på føttene for å påvirke ulike deler av kroppen. For at huden skal holde seg ung og stram, bør den regelmessig dyprenses.