Månedstilbud og nyheter

MÅNEDSILBUD

RABATT

BABOR KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING ELLER DYPRENS

Ordinær pris fra 890-

Kampanjepris fra 690-

Ut april har en kampanje på Babor Klassisk Ansiktsbehandling og Dyprens til 690,-
Klassisk ansiktsbehandling er en behandling for alle. Inkluderer dobbel rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, massasje
av ansikt og skuldre, maske og avsluttende dagkrem.
Dyprens er en grunnleggende behandling for deg som ønsker å ha en ren og velfungerende hud. Under behandlingen renses huden for overflødige hudceller. Deretter legges det på enzymer som løser opp talg, slik at det blir lett og klemme ut talgopphopningene og fjerne sorte prikker. Så tilføres konsentrater som renser, mykgjør og fukter overhuden, før det legges en avsluttende maske som velges i forhold til den enkeltes hud. Hvor ofte man må gjenta behandlingen avhenger av hudtype og hudtilstand. Våre behandlere vil gi deg all informasjon om en individuell behandlingsplan når du kommer til første behandling.

RABATT

MANIKYR MED GELLAKK

Ordinær pris 650-

Kampanjepris fra 490-

Manikyr med gellakk er en behandling for deg som ønsker å ha velstelte negler og farge som holder i opptil flere uker. Perfekt for deg som er fornøyd med lengden og styrken på dine naturlige negler. Vi steller og renser til neglene og avslutter med gelelakkering.

Dette tilbudet gjelde kun nye kunder!

T.o.m 16 april.

RABATT

FÅ GRATIS FARGING AV VIPPER!

Ordinær pris 620-

Kampanjepris 490-

Bestill time til farge og form av bryn eller brow lamination of få farging av vipper gratis.

Tilbud varer t.o.m 16 april.

RABATT

PERMANENT MAKEUP -20%

Ordinær pris fra 3000-

Kampanjepris 2400-

VI UTVIDER KAMPANJEN UT APRIL!

Vi er dyktig på permanent makeup, og vi bruker ulike tatoveringsteknikker for å skape form og farge som ligner sminke. Alle priser er inkludert påfyll innen 6 uker. Du kan velge mellom:

  • Powder Brows 3200 kr. (ord.pris 4000 kr.)
  • Permanent lepper 3600 kr. (ord.prus 4500 kr.)
  • Permanent eyeliner oppe 2400 kr. (ord.pris 3000 kr.)
  • Skjønnhetsflekk 800 kr. (ord.pris 1000 kr.)

Tilbud varer ut april.

Tilbud gjelder ikke Microblading.

RABATT

LYMFEMASSASJE MED ROLL SHAPER

Ordinær pris 3500-

Kampanjepris 2490-

Få sirkulasjon i gang med Roll Shaper!

Lymfemassasje med Roll Shaper gjør kroppen merkbart lettere, gir mye energi og overskudd, øker forbrenningen, styrker immunforsvaret og forbedrer søvnkvalitet. Lymfemassasje stimulerer blodsirkulasjonen, den hjelper kroppen å bli kvitt overflødig vann, samt reduserer hevelser og nummenhet i armer og bein.

Men dette er ikke de eneste fordelene med lymfedrenasje. De fleste kvinner er veldig begeistret for muligheten til å gå ned i vekt, få fastere hud, tone musklene og bli kvitt cellulitter. Forandringer i kroppen din oppnås ikke ved å massere en bestemt del av kroppen, men ved å stimulere lymfeflyt og avgiftning. Du får en slankere, mer tonet kroppsbygning med færre cellulitter og væskeansamlinger.

Kun autoriserte og dedikerte konsulenter veileder og hjelper deg med behandlinger tilpasset dine behov, slik at du raskere når dine mål.

Klippekort med 10 ganger – 2490,-

Tilbud varer ut april.