Måneds tilbud og nyheter

MÅNEDS TILBUD

RABATT

DEN ULTIMATE SLANKEPAKKEN

Ordinær pris 4600-

Kampanjepris 2300-

Nytt år – nye muligheter! Den ultimate slankepakken med 50% rabatt! Inkl. 2 fetfrysing behandlinger og 4 lymfemassasjer med Roll Shaper! Nå kan du fjerne underhudsfett på en enkel, sikker og helt smertefri måte. Prisen 2300 kr. (ord.pris 4600 kr.). Vi tilbyr en gratis konsultasjon.
Om du trenger bare 1 fettfrysing behandling, prisen for slankepakken er 1800 kr.
Tilbud gjelder ut februar.

RABATT

LYMFEMASSASJE MED ROLL SHAPER – 10 BEH.

Ordinær pris 3500-

Kampanjepris 2500-

Når lymfesystemet ikke fungerer som det skal kan det gi symptomer som smerter i muskler og ledd, hevelser i ankler, kalde hender og føtter, spenninger i hode og nakke, leggkramper, samt en generell stivhet i kroppen.
Lymfemassasje med Roll Shaper virker forebyggende, men har også vist seg svært effektivt ved behandling av blant annet fibromyalgi, hovne/urolige ben, fordøyelsesplager, revmatiske lidelser, væskeansamlinger og dårlig blodsirkulasjon.
Vi tilbyr en GRATIS prøvetime!

Tilbud gjelder t.o.m 7 februar.

RABATT

ELIXIR ANTI-AGE PEELBEHANDLING

Ordinær pris 1150-

Kampanjepris 990-

Ideel peeling for de med tegn til aldring, fine linjer, solskader og grov hud. Tre ulike AHA-syrene i behandlingen fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Minimerer tegn til aldring og solskader. Malic Acid stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

Tilbud gjelder ut januar.