MÅNEDSTILBUD & NYHETER

RABATT

OPP TIL 45% RABATT PÅ UTVALGTE BEHANDLINGER

VI ER I GANG MED BLACK WEEK!

Fra i dag og frem til lørdag 26 november vil du finne et hav av gode Black Week-tilbud på utvalgte behandlinger og julegaver. Få en pangstart på julegaveshoppingen, eller gjør noen herlige kupp til deg selv. En utvalg av tilbudene finner du under:

  • Brow Lamination med farge & farging av vipper 20-22 november  850 kr (ord.pris 1240 kr)
  • BB Glow behandling eller Fresh Needle behandling 20-22 november 1090 kr (ord.pris fra 1995 kr)
  • Aromaterapi 20-25 november  890 kr (ord.pris 1290 kr)
  • Action, Back to the Future eller Flower Power ansiktsbehandling 20-22 november 990 kr (ord.pris 1189 kr)
  • OOLABOO hand soap & body lotion Jule Gavesett 199 kr (ord.pris 499 kr)

RABATT

WELLMED BLE KÅRET TIL ÅRETS SKJØNNHETSSALONG!

Bergen Beauty er en av Norges største Beauty Messer og har fokus på formidling av kunnskap.  Dette er møteplassen hvor du finner ekspertene innen sitt fagområde, de siste trendene innen skjønnhet og helse, og ikke minst kan du få med deg ulike show, kurs og foredrag.  

Bergen Beauty Awards 2023
Bergen Beauty ønsket å hedre bransjen vår, og har derfor i år satt opp en folkeavstemning på de utvalgte finalistene – Bergen Hudpleieklinikk, WellMed, Beauty London, Kjersti´s hudpleieklinikk og Klinikk Birkeland.
Bergen Beauty Jury har plukket ut finalistene på bakgrunn av salongens behandlinger, look, service, kundeuttalelser og markedsføring.

Og gjett hva? WellMed ble kåret til Årets Skjønnhets Salong! Vi er utrolig stolt og takknnemelig for all støtte og stemmer fra våre kunder!

RABATT

NYHET!

Nyhet! Medisinsk linjen Environ er nå tilgjengelig i vår salong og nettbutikk. Bruk din medlemsrabatt og få 15%.

Environ vinner LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD IN SKINCARE og er nominert til TOP MEDICAL SKIN CARE femte året på rad. Aesthetic Everything® er det største nettverket av profesjonelle estetiske behandlere I verden og ble grunnlagt i USA med over 1 million medlemmer

I over 31 år har Environ Skin Care, et ledende globalt anerkjent Professional Skincare Brand, mottatt over hundre høyt anerkjente utmerkelser for fremragende produkter over hele verden, og den ekstraordinære seiersrekken fortsetter inn i 2022.