KOSMETISKE BEHANDLINGER

KOSMETISKE BEHANDLINGER

Jakten på glødende, frisk hud blir ikke mindre med årene. Mange ønsker å få fyldigere lepper, færre og mindre rynker og en glattere hud. Det finnes i dag flere effektive kosmetiske behandlinger som gir god effekt. Vi har et variert tilbud og tilpasser behandlingen etter dine ønsker og behov.

BOTOX

Botulinum toksin, bedre kjent som botox, er et middel som hemmer nerven fra å sende signaler til muskelen. Dette hindrer muskelen i å trekke seg sammen slik at huden blir glattere og linjer reduseres.

Det finnes forskjellige typer botox, og vi bruker Azzalure. Det injiseres små mengder Azzalure, og behandlingen er lite smertefull. Effekten kommer etter 48-72 timer og har full effekt etter 2 uker. Botox varer generelt mellom 3 – 6 mnd. Effekten er forskjellig fra person til person, og avtar litt etter litt.

 

OBS! Ny ordning angående behandling med botox! Før behandlingen kan utføres MÅ du komme til en konsultasjon. Behandlingen blir deretter godkjent av ansvarlig lege. Godkjenningen vil være i et år.

1 Område 1800 kr. 30 min

2 Områder 2500 kr. 40 min

3 Områder 3500 kr.  45 min

Panne + sinnarynke blir 2500 kr.

GRATIS KONSULTASJONSTIME
Om du har spørsmål eller er usikker på hvilken behandling du vil og kan ta, kan du bestille time til gratis konsultasjon. Vi går da igjennom de forskjellige behandlingene, og finner ut sammen hva som passer best for deg. Du kan også kontakte oss på mail hvis du har spørsmål.

GRATIS KONTROLLTIME
Du er velkommen til en etterkontroll etter en injeksjonsbehandling. Kontroll etter botox må gjøres etter 14 dager og før det har gått 3 uker.

MESOTERAPI 

Mesoterapi er en effektiv anti-age behandling som stimulerer det mellomste laget av huden, og som behandler et bredt spekter av symptomer og plager.

Behandlingen brukes for å behandle blant annet rynker, solskader, ujevn hudtone,  grov hud, tørr hud og akne-arr. Mesoterapi vil forbedre den generelle hudtilstanden og gi huden styrke og glød. 

Vi bruker fusion mesoterapi, og behandlingen utføres ved hjelp av en beholder som heter easy touch. Denne beholderen har 24 karat gullbelagte nåler for å unngå allergiske reaksjoner. Denne beholderen leverer meso-løsningene på en sikker og effektiv måte, samtidig som den også sørger for høyere levering av produktet sammenlignet med tradisjonelle needling systemer.

Fusion har forskjellige cocktails, og behandlingen tilpasses etter hva din hud trenger. Huden kan få en vitaminbombe, en facelift eller en blanding.

En blanding av disse kalles easy glow. En energibombe for huden som plumper, gir umiddelbart løft og partygløden du vil elske!

Behandlingsfrekvens: 3-6 behandlinger med 10-14 dagers mellomrom, deretter 1 behandling hver annen måned som vedlikehold.

 

Pris:

Vitaminbombe 1000 kr 

Facelift 1000 kr 

Easy Glow 1990 kr

TEOSYAL HYALURONSYRE 

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

Teosyal har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker.

Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger.

Til behandling av lepper, linjer fra nese til munn (nasolabiale linjer), linjer fra munnvik til hake (marionette linjer) og små linjer.

 

Pris: 2900 kr for 1 ml
2400 kr for 0,5 ml.

BEAUTY BOOSTER

Teosyal redensity 1 beauty booster er en lett filler som inneholder vitaminer, antioksidanter, aminosyrer og hyaluronsyre. Dette gir en generell hudforbedring. Behandlingen gir nytt liv i huden, spenst, glød og vitalitet, og vil etter hvert hjelpe mot fine linjer og rynker. Resultatet sees allerede etter en behandling, men 3 behandlinger med ca 3 ukers mellomrom er anbefalt. Utføres ved mange små stikk i overhuden.

 

 

Priser:
2100 kr for 1 ml,
2900 kr for 2ml,
3700 kr for 3 ml.