Hudpleie

Hudpleie

Unn deg selv en dyptvirkende, deilig og avslappende ansiktbehandling som skreddersys etter dine ønsker og behov. Ved jevnlig ansiktsbehandling og et hjemmeprogram som terapeuten setter opp for deg, kan du få finere struktur og økt elastisitet, glød og vitalitet.

BABOR Cosmetics er en tysk serie med over 50 års erfaring innen pleiende kosmetikk og personlig hud og kroppspleie. Som alle andre tyske merkevarer, kjennetegnes Babor også av seriøsitet og kvalitet. Konsernet har en streng kvalitetskontroll som gjelder alle ledd i produksjonen fra råvarer til salgsleddene, før produktene endelig når forbrukermarkedet.

Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger og kan vise til dokumentert effekt på vanlige hudproblemer og aldersforandringer i huden. Virkestoffer som f.eks. A-vitamin, glycolsyre (fruktsyre), antioksydanter og enzymer opprettholder og forbedrer hudens helse. Produktene fra Elixir Cosmeceuticals rengjør i dybden, motvirker urenheter, bevarer hudens fuktighet, gir en jevnere hudtone, reduserer solskader, pigmenteringer og tidlige tegn til aldring. Alle kremene kan brukes alene eller som en del av et hudprogram.

De mest virkningsfulle ingrediensene kommer fra den tryggeste kilden-naturen. Pevonia bruker kun de beste naturlige ingredienser fra planter og hav. De benytter seg også av ekstraordinære produksjonsmetoder for å oppnå synlige resultater. Pevonia har stor fokus på miljø- alle produktene er miljøvennlige.
ELIXIR ANTI-PIGMENT PEEL
1150,-

Ideel peeling for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Flere ulike AHA-syrer virker i synergi mot ujevn pigmentering ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Behandlingen inneholder syrer som også virker blekende på pigmentforandringer. Gir en glattere og jevnere hudtone.

ELIXIR ANTI-ACNE SENSITIVE PEEL
950,-

Ideel peeling for de som sliter med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud og pigmentering. Mandelsyre eksfolierer porelinningen for talg, og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker betennelsesdempende og er effektiv mot akne og rosacea. Behandlingen inneholder en svært aktiv antioksidant som forebygger fet hud og post-inflammasjoner. Virker antiinflammatorisk og bidrar til reduksjon av rødheter. Gir jevnere hud med mindre porer og færre urenheter.

OBS! Denne peelingen anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner.

ELIXIR ANTI-AGE PEEL
1150,-

Ideel peeling for de med tegn til aldring, fine linjer, solskader og grov hud. Tre ulike AHA-syrene i behandlingen fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Minimerer tegn til aldring og solskader. Malic Acid stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

DYPRENS
890,-

Gir effektive resultater og innebærer rens, hudanalyse, peeling, damp, utklemming, serum, øyekrem, maske og dagkrem. Indikert for alle hudklassifikasjoner. Passer fint for ung hud som slitter med urenheter.

MICRONEEDLING – 60/90 min
1450,-/1990,-

Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer.

Microneedling er en kosmetisk behandling hvor det brukes en spesial laget penn som stempler små nåler og små hull i huden. De små hullene dannes i det ytterste hudlaget og stimulerer huden til å reparere seg selv og øker derav produksjonen av kollagen og elastin. Når huden blir utsatt for en kontrollert skadet vil den frigjøre vekst hormoner og simulere kollagen produksjonen som igjen fornyer huden og gir en fastere hud med mindre linjer.

I tillegg bruker vi ampuller som er meget berikket med næring og cellekommuniserende ingredienser som er effektiv mot forstørrede porer, fine linjer og ujevn hudtone. Behandlingen avsluttes med LED lysterapi som øker effekten av behandlingen.

PRIS ansikt – 1490,-

PRIS ansikt + hals decolette – 1990,-

EXPRESS ANSIKTSBEHANDLING – 30 min
450,-

Huden får skikkelig rens og deretter en hud analyse. Ut ifra hudens tilstand velger vi en peeling for å fjerne døde hud-celler og aktivisere hudfornyelsen. Mens denne virker får du en deilig nakkemassasje. Videre legges serum og krem etter din hudtype. Du vil også få anbefaling fra våre hudterapeuter for videre behandling og hjemmebehandling.

BABOR KLASSISK BEHANDLING
990,-

Dette er en behandling for alle. Behandlingen fokuserer på dyprens av huden og tilførsel av aktive ingredienser ut ifra hudens behov. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utklemming, lett ansiktsmassasje samt en kremmaske tilpasset din hudtype. Resultatet er en ren og klar hud. Her får du huden analysert samtidig som vi utarbeider et anbefalt hjemmepleieprogram.

BABOR CRASH BEHANDLING – 50min/90 min
990,-/1290,-

Askepottbehandlingen som gir huden din de edleste dråper fra serum som glatter ut linjer, er oppstrammende, fuktighetsgivende, og gir masse glød. Super for en trøtt og livløs hud før du skal på fest, i jobbintervju, for en spesiell anledning eller du bare ønsker nytt liv til huden. Finnes i to varianter; ekspress og full behandling.

PEVONIA FREE-RADICAL MASK ANSIKTSBEHANDLING – 60min
990,-

Behandlingen er den ultimate luksusmaske proppet med gode vitaminer. Det er utmerket for tørr hud og reparerer huden mens den får dyp påfyll av næring. A, D og E vitaminer maksimiserer hudens beskytelse mot frie radikaler og tidlig aldring. Behandlingen reduserer porer og setter igang mikrosirkulasjonen i huden. Du får  fløyelmyk, glatt og dypt fuktet hud.

**Resultatene kan variere fra person til person, og derfor kan det ikke gis garanti for resultat.