Hudpleie

Hudpleie

Unn deg selv en dyptvirkende, deilig og avslappende ansiktbehandling som skreddersys etter dine ønsker og behov. Ved jevnlig ansiktsbehandling og et hjemmeprogram som terapeuten setter opp for deg, kan du få finere struktur og økt elastisitet, glød og vitalitet.

BABOR Cosmetics er en tysk serie med over 50 års erfaring innen pleiende kosmetikk og personlig hud og kroppspleie. Som alle andre tyske merkevarer, kjennetegnes Babor også av seriøsitet og kvalitet. Konsernet har en streng kvalitetskontroll som gjelder alle ledd i produksjonen fra råvarer til salgsleddene, før produktene endelig når forbrukermarkedet.

Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger og kan vise til dokumentert effekt på vanlige hudproblemer og aldersforandringer i huden. Virkestoffer som f.eks. A-vitamin, glycolsyre (fruktsyre), antioksydanter og enzymer opprettholder og forbedrer hudens helse. Produktene fra Elixir Cosmeceuticals rengjør i dybden, motvirker urenheter, bevarer hudens fuktighet, gir en jevnere hudtone, reduserer solskader, pigmenteringer og tidlige tegn til aldring. Alle kremene kan brukes alene eller som en del av et hudprogram.

[comfort zone] tilbyr ren hudpleie laget med avanserte, vitenskapeligbaserte, bevisste løsninger for å synlig forbedre hud, kropp og sinn. De er svært strenge på hva som legges i deres formler siden hudpleieprodukter mater og gir næring til huden.

[comfort zone] sin misjon er å fremme en helhetlig, sjelfull, sunn og bærekraftig livsstil.  De fineste, naturlige aktive ingredienser kombineres med de mest avanserte høyteknologiske molekyler og bæresystemer for å garantere maksimal effekt.

INTRO ANSIKTSBEHANDLING
990,-

Har du ikke vært hos oss før, vil vi anbefale at du begynner med Intro. Her vil terapeuten sammen med deg gjøre en analyse, og anbefale hvilken behandling det kan være naturlig å starte opp med. Intro har ikke en fast pris, da dette vil variere noe med hvilken behandling du og terapeuten blir enige om.

ACTION
1189,-

Behandlingen er effektiv for å normalisere hud som er i ubalanse. Behandlingen består av rensing og peeling med AHA-produkter, som fjerner døde hudceller i ansiktet. Action virker både mot talgansamlinger, sorte prikker i huden og betente akner. Etter dampbehandling og fjerning av talgansamlinger, får du en avsluttende maske med alger, som har en rensende, normaliserende og beroligende effekt på huden.

BACK TO THE FUTURE
1186,-

Er huden din blitt tørr og “oppildnet” etter mange timer foran dataskjermen? Back To The Future fjerner stressymptomer og fuktighetsmangel. Den bekjemper “dataslitasjen” som de frie radikalene påfører huden din. Huden blir fuktfylt, rolig, frisk og balansert.

GLOW UP
1290,-

Melkesyre passer til en lang rekke hudproblemer, som linjer og rynker, pigmenteringer, acne. Denne behandlingen peeler, lysner, gir glød, reduserer rødhet, stimulerer kollagen og fukter. Du vil både føle og se at du har en fin fuktet, plumpet hud med mye glød etter denne behandlingen.

Varighet: 45-60 min.

BB GLOW
1995,-

BB Glow er en type microneedling behandling der et lag med BB-krem injiseres i huden for å gi et naturlig fint utseende over tid. Behandlingen lover å gi huden din en nydelig glød med en lett/medium dekning for å skjule rødhet og ujevnheter man har i huden. Behandlingen er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe med å skjule både fregner, misfarging av huden forårsaket av akne, pigmentering eller aldersflekker. Passer alle hudtyper.

ELIXIR ANTI-PIGMENT PEEL
1150,-

Ideel peeling for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og melasma. Flere ulike AHA-syrer virker i synergi mot ujevn pigmentering ved å fremme hudfornyelse og blokkere enzymet tyrosinase. Behandlingen inneholder syrer som også virker blekende på pigmentforandringer. Gir en glattere og jevnere hudtone.

ELIXIR ANTI-ACNE SENSITIVE PEEL
950,-

Ideel peeling for de som sliter med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud og pigmentering. Mandelsyre eksfolierer porelinningen for talg, og fjerner opphopning av døde hudceller. Den virker betennelsesdempende og er effektiv mot akne og rosacea. Behandlingen inneholder en svært aktiv antioksidant som forebygger fet hud og post-inflammasjoner. Virker antiinflammatorisk og bidrar til reduksjon av rødheter. Gir jevnere hud med mindre porer og færre urenheter.

OBS! Denne peelingen anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner.

ELIXIR ANTI-AGE PEEL
1150,-

Ideel peeling for de med tegn til aldring, fine linjer, solskader og grov hud. Tre ulike AHA-syrene i behandlingen fremmer bedre fukt og hudfornyelse. Minimerer tegn til aldring og solskader. Malic Acid stimulerer kollagenproduksjonen og reparerer solskader. Behandlingen inneholder en av de mest fuktighetsgivende AHA-syrene, og er effektiv mot grove porer. Gir en jevnere hud med fornyet glød.

FRESH NEEDEL – 60/90 min
1790,-/1990,-

Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer.

Microneedling er en kosmetisk behandling hvor det brukes en spesial laget penn som stempler små nåler og små hull i huden. De små hullene dannes i det ytterste hudlaget og stimulerer huden til å reparere seg selv og øker derav produksjonen av kollagen og elastin. Når huden blir utsatt for en kontrollert skadet vil den frigjøre vekst hormoner og simulere kollagen produksjonen som igjen fornyer huden og gir en fastere hud med mindre linjer.

I tillegg bruker vi ampuller som er meget berikket med næring og cellekommuniserende ingredienser som er effektiv mot forstørrede porer, fine linjer og ujevn hudtone. Behandlingen avsluttes med LED lysterapi som øker effekten av behandlingen.

PRIS ansikt – 1790,-

PRIS ansikt + hals decolette – 1990,-

BABOR CRASH BEHANDLING – 50min/90 min
990,-/1450,-

Askepottbehandlingen som gir huden din de edleste dråper fra serum som glatter ut linjer, er oppstrammende, fuktighetsgivende, og gir masse glød. Super for en trøtt og livløs hud før du skal på fest, i jobbintervju, for en spesiell anledning eller du bare ønsker nytt liv til huden. Finnes i to varianter; ekspress og full behandling.