Hårfjerning

Vi jobber med Lycon – den smertefrie kjendisvoksen! Lycon er en verdensledende merkevare fra Australia og kombinerer de beste råvarer tilgjengelig på markedet med egne systemer og teknikker for hårfjerning. Råvarer som ren og naturlig harpiks, bivoks, aromaterapioljer og mineraler gir Lycon den gode kvaliteten som du vil kjenne igjen på huden.Vi har spesialisert oss på brasiliansk voksing med Lycon og uten bruk av strips. Dette er en hårfjerning metode som garanterer mindre rødhet og irritasjon etter behandlingen. En ren, fuktet og hårfri hud med minimalt ubehag er det du kan forvente etter en Lycon voksbehandling.

Verdt å vite om voksing før du kommer til behandling

Profesjonell fjerning av hår med voks, er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere. Man anbefaler å gjenta behandlingen etter ca. 4 uker, og metoden tilpasses både ansikt og kropp. For at behandlingen kan utføres, bør hårene være mellom 5mm-1cm hvis du har barbert deg, ca 2ukers utvekst ved brasiliansk og bikinivoks.Før behandling anbefales det å peele/skrubbe området som skal vokses dagen før behandling. Bruk bomull innerst og ellers klær som sitter løst på det området som skal vokses.

 

Når du kommer på voksing blir du vist inn på behandlingsrommet, hvor du får klargjøre deg til behandlingen før terapeuten kommer inn. Skal du gjøre Brazilian må du ta av deg alt tøy nedentil. Vi legger alltid frem våtservietter du kan bruke om du har behov for en oppfreshing! Så legger du deg på behandlingsbenken med et håndkle over deg, og terapeuten kommer inn.

 

De første gangene kan det føles rart å få utført denne behandlingen, og mange er nervøse både for smerten og det å være naken for en terapeut. Dette er helt naturlig, men husk at vi er erfarne terapeuter og at vi alltid vil gjøre vårt beste for at du skal kjenne deg trygg, komfortabel og godt ivaretatt. Før behandlingen starter snakker vi gjerne sammen om hva du forventer av behandlingen, om det er noe spesielt vi skal ta hensyn til, hvor mye hår du ønsker å fjerne, etc.

Innen 24timer etter voksing unngå følgende:

-trening, soling, bading, trange bukser og parfymerte produkter på det voksede området.

Viktig informasjon ved Brasiliansk voksing:

Huden er ofte mer følsom i tiden nær menstruasjonen, og voksing kan være mer smertefullt enn normalt. Så helst bør du ikke ha avtale nærmere enn et par dager før eller etter menstruasjon. Hårene bør være 4-6 mm for brasiliansk voksing, har du barbert deg anbefaler vi at du venter 10 – 14 dager før du kommer for voksing.
Vi er spesialister på Brasiliansk voksing, og har etterutdannet oss med kurs for smertereduksjon og vet hvordan vi skal gjøre din behandling mest mulig behagelig for deg.

Priser

Alle priser på hårfjerning finner du på online booking – Susoft Booking

Ønsker du å bli medlem? Les mer – MEDLEMSKAP | SKINTEAM MEDLEM