Fettfjerning uten kirurgi

Fettfjerning uten kirurgi

Cryolipolyse er en effektiv og sikker metode for å redusere uønskede problemområder ved å kontrollert fryse bort fett. Denne fryseteknikken tar i bruk et munnstykke som legges på et valgt område og behandles med et mellomlag av frostbeskyttende materiale. Fettfjerning med kulde gjør at vi kan fryse ned fettcellene uten å skade omkringliggende vev som hud, muskler, nerver og bindevev. Fettcellene tåler helt enkelt ikke kulde like godt som øvrig vev. Den kontrollerte nedfrysingen fører til celle død. De døde fettcellene forsvinner gradvis gjennom lymfesystemet. Resultatene blir permanente ettersom kroppen ikke kan produsere nye fettceller.

Studier viser i gjennomsnitt ca. 20-25% fettreduksjon etter en behandling, men resultatene varierer fra person til person. Vektreduksjon vil likevel alltid være avhengig av riktig matinntak og aktivitetsnivå etter behandling. Det tar derimot noe tid (ca et par måneder) før fettcellene blir fullstendig absorbert eller tatt opp av kroppen. Det endelige resultatet av en Cryolipolyse er derfor klart etter 2-3 måneder. Man vil vanligvis få 1-3 behandlinger over 6-9 måneder for ønsket resultat.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4079633/

Det er generelt få bivirkninger ved denne metoden for fettfjerning. Man kan vanligvis gå på jobb samme dag. Enkelte kan oppleve ubehag eller ømhet i behandlingsområdet de første par ukene og noe nummenhet i huden i samme området, samt oppleve hyppigere toalettbesøk.

Fettfrysing egner seg for personer som er normalvektige, men som har lokale fettansamlinger som ikke enkelt går bort ved slanking. Cryolipolyse passer for alle hudtyper, tilpasset både for menn og kvinner.

  • Fett på mage
  • “Love handles”
  • Mamma-mage etter graviditet
  • Buksekant-fold
  • BH-fold
  • Fett på arm
  • Fett på innside av lår
  • Fett på ytterside av lår
  • Fett på innerside av kne​

Kavitasjon er et naturlig forekommende fenomen som bruker lavfrekvent ultralyd på hudoverflaten som produserer trykk og temperaturforandringer. Disse forandringene produserer vibrasjon og «bobler» og siden membranen rundt fettcellene er svak, vil disse vibrasjonene sprenge åpne fettcellene og innholdet finne en vei ut. På denne måten frigjøres fett som deretter blir behandlet av kroppen og fjernes på en naturlig måte gjennom lymfesystemet.

 

Radiofrekvensen (RF) toner og strammer opp huden på alle områder: ansikt og kropp. Radiofrekvens er en kontrollert anvendelse av elektromagnetisk energi på overflaten av huden. Ved å bruke radiofrekvens-energi på huden skapes det oppsamlet oppvarming i de lavere lag av bindevev. Denne oppvarmingen setter i sving løse kollagenfibre og de vil bli strammere. Fibroblaster, del av vårt bindevev, er også oppmuntret til å reprodusere seg. Denne oppstrammingen og produksjon av kollagen og fibroblaster, forårsaker en økt spenning i huden, og dermed resulterer i at huden bli strammere. Oppstrammingen og teksturforbedringer fortsetter å øke i flere måneder etterpå ettersom nytt kollagen blir produsert.

 

**Resultatene kan variere fra person til person, og derfor kan det ikke gis garanti for resultat.

Lurer du på noe og ønsker å spørre oss om noe er det bare å ta kontakt med oss.