BB GLOW BEHANDLING

BB Glow behandling

BB Glow behandling – semi permanent BB foundation med opp til 6 måneders varighet. Det er helt ny og innovativ behandling som har allerede blitt mest populær behandling i USA og i hele Europa. Dette er den nyeste utviklingen av koreanske kosmetologer for sunt og strålende utseende. Egnet for både kvinner og menn og har ingen aldersbegrensninger.

Behandlingen heter BB-Glow, og navnet taler egentlig for seg selv. Et lag med BB-krem injiseres i huden for å gi et naturlig fint utseende over tid. Behandlingen lover å gi huden din en nydelig glød med en lett/medium dekning for å skjule rødhet og ujevnheter man har i huden. Behandlingen er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe med å skjule både fregner, misfarging av huden forårsaket av akne, pigmentering eller aldersflekker.

HVORDAN VIRKER BEHANDLING?

Første steg for å forberede huden bruker terapeuten en lett AHA peeling for å fjerne døde hudceller. Etter påføring av et tynt lag med BB-Glow cocktailen, begynner terapeuten å ”rolle” forsiktig over disse områdene flere ganger ved hjelp av microneedling og NANO-sterile nåler.  Den unike naturen til prosessen er at vi kan jobbe på øvre og nedre øyelokk ved å bruke BB Glow serum med NANO nåler. Behandlingen starter med å reparere huden og gir en jevnere hudtone og strålende farge og glød – en fin måte å få en øyeblikkelig og gradvis lysende effekt. I tillegg til jevnere hudtone får du mindre porer og de små rynkene blir glattere. Det fjerner ”puffiness”, gir 24 timer fuktighet og lysner mørke ringer under øynene.

 

Effekten er allerede lagt merke til etter den første behandlingen, men serum effekten er forbedret i ca. to uker. Derfor, for å opprettholde en varig effekt på opptil seks måneder, anbefales repeterende prosedyrer etter 3-4 uker. Avhengig av ønsket resultat og hudtilstand, anbefales det en kur på 3-4 ganger.

BB GLOW BEHANDLING ANBEFALES:

– For alle aldre

– For ulike hudtoner

– For tørr, normal og blandet hud

– For hud med pigmentering eller fregner

– For hud med akne

– For grå og livløs hud

– Ved pigmentflekker

– Ved misfarging (hypopigmentering).

HVA ER EFFEKT ETTER BB GLOW BEHANDLING?

– Umiddelbar eller gradvis bleking / hudtone

– Reduserer porene

– Reduser rødhet

– Kontroll av overdreven melaninaktivitet (flekker, fargefeil, aldersflater)

– Stimulering av kollagenproduksjon

– Øker hudens elastisitet

– Gir næring og fuktighet

– Lysner mørke sirkler under øynene

– Gir glød og frisk hud utseende

– Reduserer fine rynker

– Forbedrer hudens naturlige beskyttelse

– Øker jevn hudfarge

– Beriker huden med antioksidanter

– Nøytraliserer frie radikaler

VIKTIG INFO ETTER BEHANDLING

– Unngå sol i 14 dager.

– Den første dagen anbefales ikke å bruke sminke og vaske ansiktet med sterke stoffer.

– Unngå badstue, svømmebasseng, solarium og trening i minst fem dager.

– Bruk solkrem.

 

PRIS – 1995 kr.