Massasje

Massasje

Massasje er en av de eldste og mest utbredte komplementære terapiene. Det fremmer generell helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Ulike strekke-, tøye- og bløtvevsteknikker utøves for å redusere muskelknuter, anspenthet, stress og tretthet i muskulaturen samt stimulere blodsirkulasjonen. Deretter massasje kan hjelpe med å lindre og å forebygge stress relaterte lidelser som for eksempel hodepine, migrene, svette, hjertebank, søvnløshet, stivhet i muskler og bindevev, fordøyelsesplager mm.

BODYWORK
60 min – 1190,-

Klassisk eller Svensk massasje er en massasje av hele kroppen som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen er velværende. Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg. Massasjen stimulerer både blod- og lymfesirkulasjon som igjen hjelper kroppen med å bli kvitt avfallstoffer, og man oppnår smidigere og mer elastisk muskulatur. Dette vil naturligvis også redusere muskelsmerter. Massasje kan blant annet fremme velvære, bedre søvnkvalitet og gi mer overskudd.

MASSASJE – TOPP TIL TÅ
90 min – 1590,-

En avslappende og nedstressende massasje av hele kroppen som gir en følelse av harmoni og velvære – en vidunderlig opplevelse for kropp og sjel. Behandlingen avsluttes med en deilig 30 min ansiktsmassasje. Perfekt for deg som ønsker en komplett velvære.

BACKWORK
30/45min – 850,-/990,-

Ryggmassasje er perfekt for deg som trenger avslaping og avspenning fra en hektisk hverdag. Det er en avslappende behandling for nakke, rygg og skuldre. Massasje virker forebyggende.

AROMATERAPI
60 min – 1290,-

Aromaterapi er en behagelig og avslappende massasje med bruk av svært konsentrerte oljer utvunnet av planter.
Massasjen er forebyggende, styrker immunforsvaret, øker blodsirkulasjonen, forbedrer livskvalitet og kan lindre smerter i kropp og sinn. Aromaterapi forebygger stress, muskelsmerter, hodepine, allergier, eksemer, psoriasis, dårlig hukommelse, depresjon, fordøyelsesplager og mye mer. Aromaen fra oljene har en psykisk avslappende effekt.

GRAVIDMASSASJE
60 min 1190,-

Massasje kan hjelpe mot mange av de plagene en kan få av at kroppens tyngdepunkt forandrer seg – blandt annet i bekken, rygg og nakke. Massasje øker blodgjennomstrømningen og kan også redusere hevelser i armer og ben. Ømme legger og føtter, som resultat av væskeansamling i kroppen, lindres. Gravidmassasjen virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet.

FOTMASSASJE MED SCRUB
30 min – 890,-

Fotmassasje virker veldig beroligende, avspennende og demper stress. Med god olje, blanding mellom hard og myk massasje og økt blodsirkulasjon i føttene, slapper du godt av og bidrar til å stabiliere kroppens energibalanse. Behandlingen inkluderer scrubb.