MÅNEDSTILBUD & NYHETER

RABATT

NYHET! EN SUPER ANSIKTSBEHANDLING SOM INNEHOLDER BÅDE SYRE OG MICRONEEDLING

Denne effektive TCA cool peelingen er designet for å reparere og gjennopplive huden, på en trygg og effektiv måte.

I kombinasjon med syre, bruker vi microneedling som stimulerer kollagenfibrene i huden, slik at huden tvinges til å reparere seg selv. Av dette oppnår man økt hudfornyelse, økt kollagen og elastin produksjon, og dermed jevnere hudtekstur samt. sterkere hudbarriere. Med denne kombinasjonen vil du visuelt oppleve bedret hudtekstur rett etter behandling.

INTRODUKSJONSTILBUD 1490,- (ord.pris 1990,-)

TILBUD GJELDER UT FEBRUAR

RABATT

WELLMED BLE KÅRET TIL ÅRETS SKJØNNHETSSALONG!

Bergen Beauty er en av Norges største Beauty Messer og har fokus på formidling av kunnskap.  Dette er møteplassen hvor du finner ekspertene innen sitt fagområde, de siste trendene innen skjønnhet og helse, og ikke minst kan du få med deg ulike show, kurs og foredrag.  

Bergen Beauty Awards 2023
Bergen Beauty ønsket å hedre bransjen vår, og har derfor i år satt opp en folkeavstemning på de utvalgte finalistene – Bergen Hudpleieklinikk, WellMed, Beauty London, Kjersti´s hudpleieklinikk og Klinikk Birkeland.
Bergen Beauty Jury har plukket ut finalistene på bakgrunn av salongens behandlinger, look, service, kundeuttalelser og markedsføring.

Og gjett hva? WellMed ble kåret til Årets Skjønnhets Salong! Vi er utrolig stolt og takknnemelig for all støtte og stemmer fra våre kunder!

RABATT

NYHET!

Nyhet! Medisinsk linjen Environ er nå tilgjengelig i vår salong og nettbutikk. Bruk din medlemsrabatt og få 15%.

Environ vinner LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD IN SKINCARE og er nominert til TOP MEDICAL SKIN CARE femte året på rad. Aesthetic Everything® er det største nettverket av profesjonelle estetiske behandlere I verden og ble grunnlagt i USA med over 1 million medlemmer

I over 31 år har Environ Skin Care, et ledende globalt anerkjent Professional Skincare Brand, mottatt over hundre høyt anerkjente utmerkelser for fremragende produkter over hele verden, og den ekstraordinære seiersrekken fortsetter inn i 2022.