MÅNEDSTILBUD & NYHETER

RABATT

FJERN UØNSKET FETT MED CRYOLIPOLYSIS BEHANDLING. NÅ MED 30% RABATT

Cryolipolysis er en skånsom og effektiv behandling for både menn og kvinner som ønsker å bli kvitt lokale fettdepoter på kroppen.

Behandlingsteknikken Cryolipolysis gjør at vi kan fryse ned fettcellene uten å skade omkringliggende vev som hud, muskler, nerver og bindevev. Fettcellene tåler helt enkelt ikke kulde like godt som øvrig vev. Den kontrollerte nedfrysningen fører til celledød. De døde fettcellene forsvinner gradvis gjennom lymfesystemet.

Irriterer du deg over for mye fett på mage, ”bilring”, ”love-handles” eller ”fett-puter” på ryggen under bh? Bestill din time i dag!

KAMPANJEPRIS:

1 BEHANDLING 1400,- (ord.pris 2000,-) Passer for nedre eller øvre del av magen.

2 BEHANDLINGER 2100,- (ord.pris 3000,-) Passer for nedre og øvre del av magen, eller lovehandles, eller lår eller armer.

3 BEHANDLINGER 2800,- (ord.pris 4000,-) Passer for å behandle større mageområdet, feks. øvre og nedre del av magen, eller love handles i tillegg til nedre del av magen. Alle 3 behandlinger tas samme dag.

TILBUD GJELDER T.O.M 11 MARS

RABATT

NYHET! EN SUPER ANSIKTSBEHANDLING SOM INNEHOLDER BÅDE SYRE OG MICRONEEDLING

Denne effektive TCA cool peelingen er designet for å reparere og gjennopplive huden, på en trygg og effektiv måte.

I kombinasjon med syre, bruker vi microneedling som stimulerer kollagenfibrene i huden, slik at huden tvinges til å reparere seg selv. Av dette oppnår man økt hudfornyelse, økt kollagen og elastin produksjon, og dermed jevnere hudtekstur samt. sterkere hudbarriere. Med denne kombinasjonen vil du visuelt oppleve bedret hudtekstur rett etter behandling.

INTRODUKSJONSTILBUD 1490,- (ord.pris 1990,-)

TILBUD GJELDER UT FEBRUAR

RABATT

WELLMED BLE KÅRET TIL ÅRETS SKJØNNHETSSALONG!

Bergen Beauty er en av Norges største Beauty Messer og har fokus på formidling av kunnskap.  Dette er møteplassen hvor du finner ekspertene innen sitt fagområde, de siste trendene innen skjønnhet og helse, og ikke minst kan du få med deg ulike show, kurs og foredrag.  

Bergen Beauty Awards 2023
Bergen Beauty ønsket å hedre bransjen vår, og har derfor i år satt opp en folkeavstemning på de utvalgte finalistene – Bergen Hudpleieklinikk, WellMed, Beauty London, Kjersti´s hudpleieklinikk og Klinikk Birkeland.
Bergen Beauty Jury har plukket ut finalistene på bakgrunn av salongens behandlinger, look, service, kundeuttalelser og markedsføring.

Og gjett hva? WellMed ble kåret til Årets Skjønnhets Salong! Vi er utrolig stolt og takknnemelig for all støtte og stemmer fra våre kunder!

RABATT

NYHET!

Nyhet! Medisinsk linjen Environ er nå tilgjengelig i vår salong og nettbutikk. Bruk din medlemsrabatt og få 15%.

Environ vinner LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD IN SKINCARE og er nominert til TOP MEDICAL SKIN CARE femte året på rad. Aesthetic Everything® er det største nettverket av profesjonelle estetiske behandlere I verden og ble grunnlagt i USA med over 1 million medlemmer

I over 31 år har Environ Skin Care, et ledende globalt anerkjent Professional Skincare Brand, mottatt over hundre høyt anerkjente utmerkelser for fremragende produkter over hele verden, og den ekstraordinære seiersrekken fortsetter inn i 2022.